A-T lastenturva Odottajien ilta

Sain mielettömän mahdollisuuden osallistua A-T lastenturvan Odottajien iltaan Vantaan Variston liikkeessä eilen.
Tilaisuus alkoi klo 18 ensimmäisellä luennolla. Kaksi todella mielenkiintoista luentoa, muotinäytös, tuote-esittelijöitä, arvontoja, pientä suupalaa sekä lopuksi saatiin laadukkaat goodie bagit.

Ensimmäisen luennon piti imetyksen asiantuntija Terveydenhoitaja Eila Saari. Hän kertoi imetyksen alkutaipaleesta sekä imetystä helpottavista ja sitä tukevista apuvälineistä. Esittelyssä oli mieletön Ainu Medela- sarjan tuotteita, kun esimerkiksi rintapumppu . Itselläni on Medela Swing sähkökäyttöinen rintapumppu ja ihan mieletön, suosittelen todella!
Medelan tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaita, rintakumista sähkökäyttöiseen rintapumppuun. Parasta on että kaikki rintaumpun eri osat on ostettavissa erikseen, yksittäisesti sekä eri kokosena. Näin pystyy taata äidille parhaan sekä mielyttävimmän pumppaustehon sekä kokemuksen. Ainuneuvonta vastaa nopeasti kaikkiin eri kysymyksiin mitä mieleen vain juolahtaa.

Illan toisen luennon piti meille ihanan energinen, toista lastaan odottava Evelina Lorek. Evelina toimii liikunnan- ja hyvinvointialan yrittäjänä ja kertoi meille liikunnasta raskauden aikana. Paljon tuli neuvoja miten voi urheilla ja liikkua raskaana turvallisesti, tietenkin omien voimavarojensa mukaan.

Ilta huipentui Mamalicious muotinäytökseen. Mamalicious on Tanskalainen Bestsellerin omistama brändi, Bestselleriin kuuluu myös esim Vila, Jack&Jones, Name it…
Heillä on valikoimassaan kauniita, trendikkäitä ja laadukkaita imetys- sekä äityisvaatteita. Löytyy arkeen sekä juhlaan, kaikissa eri koossa.

Tuote-esittelijöinä oli Hevean edustaja Laura Rukolainen sekä Simply Good edustaja Minna Paavola.
Hevea on täysin myrkytön sekä ekologinen tuotesarja. Materiaalina käytetään 100% luonnonkumia joka ei luontevastikkaan sisällä BPA:ta, PVC:tä tai väriaineita. Hevean tuotevalikoimasta löytyy mm. tutteja, puruleluja sekä tuotteita ruokailuun ja kylpyhetkiin.
Simply Good myy tyylikkäitä sekä käytännöllisiä lastentarvikkeita. Uutuuksena heillä on esim laadukas kylpypyyhe, helpottakseen vauvan kylpyhetkiä. Heidän kotisivuilta nappasin esittelyn pyyhkeestä:
”Tee kylpyhetkestä turvallinen, hauska ja rentouttava hetki lapselle ja itsellesi. Vapauta molemmat kätesi huolehtimaan lapsesta ja suojaa samalla itsesi vesiroiskeilta. Kylvyn jälkeen saat nostettua lapsen turvallisesti ja nopeasti lämpimään pyyhkeellä vuorattuun syliin. Pyyhe kiinnitetään vanhemman päälle esiliinan tavoin tarralla niskan takaa. Laadukasta, tukevaa 100% puuvillaa.”.
Heidän valikoimaan kuuluu myös mm. imetystyynyjä, kantoreppuliina ja istuinpehmusteita rattaisiin.

Illan päätteeksi saatiin kotiinviemisiksi ihana ja laadukas Goodie bag. Sellainen kiva pieni piristys. Kassi sisälsi joka tuote-esittelijältä jokin pieni tuote.
Ainu Medelalta kätevä pieni toilettipussi minne saa vaikka juuri ne liivinsuojat ja nännivoide. Toilettipussin lisäksi oli myös Purelan- nännivoide, minkä ei tarvitse pestä pois ennen imetystä.
Hevealta oli ihana Crown pacifer- 0-3kk tutti.
Simply Good muisti kauniilla vaunu- /turvakaukalo koristeella.
Mamaliciousilta oli laadukkaan oloinen, tilava kangaskassi.

 

Kiitos vielä A-T Lastenturva mahtavasta illasta!

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *