Neljäs luukku

Postaus tehty yhteistyössä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa. 

Neljäs, viimeinen adventti. Huomenna on joulu, jouluaatto. 
Tämä tarkoittaa myös että viimeinen luukku on auennut Instagramin adventtikalenterissa sekä täällä blogissa. 

Olen paljon miettinyt meidän parisuhdetta lapsien saamisen jälkeen. Onko meillä tarpeeksi yhteistä aikaa, ollaanko me muutakin kun äiti ja isä? Haluan että ollaan se nainen ja mies, jotka haluaa läheisyyttä, seksiä. 
Miten saisi arkeen jotain sävähdystä kun lapset mennyt nukkumaan? Haluaisin jotain muuta iltaan kun jatkuvaa sohvalla istumista ja Netflixiä. Tai vaihtelua siihen pikaiseen panoon kun lapset nukahtaneet. Ei sillä, meillä on oikeasti hyvä arki ja avioliitto Markon kanssa. Mutta kaikki lasten vanhemmat tietää että totuushan on että seksiä voisi olla enemmän ja ihan jo läheisyyttäkin. Olen ainakin itse huomannut että tässä arjessa se pieni kosketus ja läheisyys unohtuu helposti. Välillä illalla tajuaa että ei ole päivän aikana edes vaihtanut pusua. Ollaan kuitenkin pidetty kiinni että sanat ”rakastan sua” sanotaan päivittäin. 

Haluan antaa kaikille mahdollisuuden johonkin uuteen arjen keskelle, mikä ei kuitenkaan vaadi paljoa.  Laittaa puhelimet sekä telkkarit kiinni, sytyttää vaikka kynttilöitä ja himmentää valoja. 

Ollaan Markon kanssa päästy juttelemaan syvemmin, asioista mitä jo tiedettiin toisistamme mutta ei olla koskaan puhuttu ääneen, syvemmin niistä, esim fantasioista. Ollaan myös kosketeltu sekä hyväilleet toisiamme uudella tavalla. Kiitos Yhteiseksi- korttien.
Yhteiseksi- kortit ovat tarkoitettu suhteen seksuaalisuuden piristämiseksi, virkistämiseksi sekä päivittämiseksi. Korttipakassa on viisikymmentä korttia, 25 kysymyskorttia ja 25 tehtäväkorttia. 
Kysymyksiä oli esimerkiksi: Minkälaisen seksifantasian haluaisin puolisoni kanssa toteuttaa? Millä tavalla haluaisin sinua hyväilevän itseäsi kun katson sinua? Missä kulkevat rajani seksissä? 
Tehtäväkorteissa oli esimerkiksi: Koskettele puolisoasi sinua miellyttävästä kohdasta. Katso puolisoasi silmiin ja kerro hänelle mitä kaipaat häneltä juuri nyt. Kuljeta kieltäsi kevyesti puolisosi selkää pitkin. 
Kortit ovat kauniit sekä sopivan kokoiset. Korttien mukana tuli tyylikäs kangaspussi missä on hyvä säilyttää kortit. 

Me käytettiin kortteja monena eri iltana, eli ei kaikkia kerrallaan. Ja hyvin voisin palata joihinkin kysymyksiin sekä tehtäviin uudestaan. 
Suosittelen jokaiselle näitä, vaikka olisi kuinka hyvä suhde niin nämä kortit tuo kyllä piristystä iltoihin. Tykkään kun ei ole suoranaisia ”pane mua” kortteja vaan saa toisesta irti jotain henkilökohtaisempaa. Tämä olisi ollut todella hyvä joululahja puolisolle, tai miksi ei vaan arjen keskelle piristäväksi lahjaksi. Itse ainakin tykkään välillä piristää, yllättää miestäni lahjalla. 

Kortit pystyy tilaamaan Pauliina Flangilta, yhteydenottolomakkeen kautta.
Instagramissa sinulla on mahdollisuus voittaa nämä Yhteiseksi- korit itsellesi.

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *