Blogi laajenee!

Olen miettinyt paljon tulevaisuutta. Miten kerkeän tekemään kaiken sen mitä haluan tehdä. Olen visioinut tämän vuoden nimittäin todella suureksi, olen visioinut mitä haluan tapahtuvan vuonna 2019.

Tähän visioon kuuluu sosiaalinen media ja miten haluan kehittää tätä blogia sekä Instagramia. LinkedIn on itseasiassa seuraava To Do- listalla, haluan sen kuntoon verkostoitumisen takia.
Olen myös miettinyt tätä blogia, tämä syksy ja talvi on ollut hyvin kiireinen vauvan syntymän jälkeen ja olen koittanut antaa perheelleni sen ajan mielummin kun päivittää blogia aktiivisesti. En myöskään halua tästä mitään pakkopullaa, silloin se innostus varmasti laantuisi.

En kuitenkaan halua lopettaa tätä kirjoittamista, koska nautin tästä äärimmäisen paljon mutta haluan viedä tätä pidemmälle. Haluan että te lukijat saatte enemmän irti. Eli tulen siirtymään myös . Kyllä, Ida Adelia löytyy nyt myös sieltä ja ensimmäinen video on ulkona! Uskomatonta, jännittävää mutta totta. Mitä olette mieltä?
Tällähetkellä kuvaaminen tuntuu luontevalta ja helpommalta.
Toki, sekin viel paljon aikaa, puhumattakaan editoiminen mutta uskon että tästä tulee hyvä.

Videoista saa mielestäni enemmän tunnetta ulos kun tekstistä sekä kuvista, minkä takia halusin myös tehdä Vlogeja.
Etenkin kun ollaan muuttamassa, niin kiva nähdä (kirjaimellisesti) sitä arkea eikä aina lukea. Tulen kuitenkin jatkamaan kirjoittamista myös, muuton eri vaiheista sekä uudesta arjesta palmujen alla.

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *