Ensimmäinen luukku

Postaus tehty yhteistyössä Yours Mine Design kanssa 

Joulukuun toinen mutta ensimmäinen adventti. Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja sen takia olen järjestänyt teille pienen joulukalenterin yhteistyössä neljän, mahtavan kotimaisen yrittäjän kanssa. Tässä joulukalenterissa on neljä luukkua, luukut aukeaa aina jokaisena adventtisunnuntai. Täällä sekä instagramin puolella, eli kannattaa ehdottomasti katsoa kummatkin.

Ensimmäisen luukun takaa löytyy: Yours Mine Design

Yours Mine Design on Suomalainen yritys joka perustettiin vuonna 2017, Elina Rapelin johdosta. Yritys halusi luoda laadukkaita sekä kauniita sisustus- sekä lahjatuotteita jotka suunnitellaan ja mahdollisuuksien mukaan valmistettaisiin Suomessa. Kaikki tuotteet ovat kuitenkin valmistettu hienoimmista luonnonmateriaaleista.

Yrityksen arvoihin kuuluu aitous, luotettavuus, joustavuus sekä laatu. Tuotteet jotka valmistetaan ulkomailla, niin tehtaat ovat valittu tarkoin. Yours Mine Design vaatii yhteistyöyrityksiltä eettistä toimintaa sekä korkeaa moraalia ja haluavat jakaa samanlaisen arvomaailman heidän kanssaan.

Meidän perheellä on ollut kunnia saada tutustua Yours Mine Designen tuotteisiin. Päivittäisessä käytössä meillä on aivan ihana, ihastuttava Bomu- pupuviltti. Pupuviltti on 100% puuvillaa ja suunniteltu Suomessa.
Olemme näin omassa arjessamme ja jatkuvasti leikeissä mukana huomanneet että Bomu- viltti on oikeasti todella kestävä. Vaikka meidän 2-vuotias repii töpöhännästä ja roikuttaa korvista niin viltti on edelleen kuin uusi.

Vajaa kuukausi sitten otti Elina yhteyttä ja kysyi haluaisinko lainata Amelieta mainoskuviin. Ja tietenkin suostuin. Kuvaus päivä oli todella mukava ja täynnä naurua. Sain kunnian tutustua myös aivan ihastuttavaan Eliel poikaan ja hänen äitiinsä.
Elina oli suunnitellut vauvoille merinovillaisen lämpöpussin. Kyseinen lämpöpussi on tehty rakkaudella esikehrätystä merinovillasta. Materiaalina merinovilla on ihana, pehmeä ja sopii täydellisesti herkälle iholle. Se myös sitoo lämmön sisäänsä minkä kautta vauvakin pysyy hyvin lämpöisenä, mutta ilman että hiostaa ikävästi.
Lämpöpussia tehdään tilaustyönä sekä käsityönä täällä Suomessa ja on saatavilla kahdessa eri värissä, joko lilana tai harmaanvalkoisena.

Meillä on ollut kyseinen lämpöpussi kätössä aina ulkoilessamme ja täytyy kyllä sanoa että Amelie pysynyt lämpöisenä joka kerta. Ulkonäöltään lämpöpussi on kaunis ja neutraalinen sekä äärimmäisen helppo käyttöinen. Viikottain joku ihastelee kaunista lämpöpussia ja ei ihme, niin minäkin ihastelen, vielä jopa päivittäin!

Instagram arvonnan lisäksi haluamme Elinan kanssa antaa teille lukijoilleni -20% alekoodin koko Yours Mine Designen valikoimasta. Alekoodi on Joulu ja on voimassa vain tämän päivän eli kannattaa toimia nopeasti. Nyt vaikka ihana Bomu- viltti tai Meidän vuosi perhekalenteri pukinkonttiin!

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *