¡Hola!

Uusi alku. Olen ihmisenä aika kokeilunhaluinen ja koska oma Youtube- kanava on nouseva hitti niin pitihän mun kokeilla, tietenkin. Ja oikeasti, hauskaahan se on kuvata mutta samalla todella haastavaa ja vaikeata. Etenkin kun liikkuvia osia on monta, eli toisin sanoen lapsia kolme. Sekä rehellisesti, olen ehkä liian kriittinen itseeni , mutta en ole koskaan täysin tyytyväinen videoihin. Huomaan kaikki virheet tai ”virheet”. Eli ehkä palaan tuttuun vanhaan, tänne.

Meidän arki tai itseasiassa koko elämä on muuttunut viime keväästä, viime kirjoituksesta. Meillä oli viime talvena suuri unelma joka toteutui kesäkuussa. Unelma josta oltiin unelmoitu vuosia ja tehty kovaa työtä sen eteen että toteutuu. Koska unelmat ei koskaan tule ilmaiseksi tai ilman uhrauksia.

Meillä ei ole enää kotia Vantaalla, Suomessa. Meillä ei ole enää autoa, eikä irtaimistoa. Kaikki myytiin (liki kaikki, anopilla on pari laatikkoa vielä…). Mutta me elämme meidän unelmaa, me elämme Espanjassa. 


Tulen varmasti avaamaan jossain vaiheessa meidän koko muuttoprosessia, ihan byrokratiasta lähtien. Mutta Youtube- kanavalta löytyy ensi hätään teille Q&A- video jossa avaan kaiken, esim mitä työtä teemme täällä ja missä koulussa käy meidän 9-vuotias. 

Kuva: Nadja Vesterund

Siitä on nyt reilu viisi kuukautta, kun muutettiin. Kävimme Suomessa elo- syyskuun vaihteessa pikavisiitillä mutta muuten ollaan oltu kotona, rakennettu tänne meidän arkea ja kotia mikä tuntuu oikeasti ihanalta.
Ikävä Suomeen ei ole, ei sitten ollenkaan mutta ihmisiä jotka siellä asuu, ikävöin heitä. Voin kuitenkin itse paremmin täällä, henkisesti sekä fyysisestikkin (reumaatikon unelma). Talvi ja pimeys on vaikeata aikaa ja nuoruusajan ahdistus ja masennus nostaa yleensä silloin päätään. Tämä valo ja lämpö josta saamme nauttia täällä, tekee oikeasti ihmeitä. Sain kysymyksen pari viikko sitten Facebookissa että ollaanko me oikeasti onnellisia täällä niin kyllä, me ollaan oikeasti onnellisia täällä, ihan aikuisten oikeasti. Arki meillä täälläkin pyörii mutta parempi sellainen.

Mutta, koska tämä on nyt jonkun sortin uusi alku, niin blogin nimi on myös muuttunut. Halusin yhdistää kaikki sosiaalisen median kanavat, ja siksi Intensiivisesti pyyhitään pois ja tilalle tulee IdaAdelia.
P.S Ja koska Facebookissa IdaAdelia on jo varattu, niin toistaiseksi mennään vielä Intensiivisesti By Ida siellä…

Pidät ehkä myös näistä

2 kommenttia

  1. Moikka,
    löysin sun instan, YouTuben ja nyt tän blogin ihan muutama päivä sitten. En yleensä kommentoi tällaisiin mutta nyt on pakko. Te olette toteuttanut unelman Espanjaan muutosta mitä itselläkin on ollut jo vuosia haaveena. Katsoin innoissani heti kaikki YouTube videosi. Pakko sanoa että oli tosi kivoja ja olet turhaan kriittinen itseäsi kohtaan. Mun mielestä ei ainakaan yhtään sen kummosempia tarvitse olla ja olet todella luonteva kameran edessä. Niin ihanat lapsetkin teillä! Toivottavasti vielä jatkat myös videoiden tekemistä. Ihan perusarkea Espanjassa ja rehellistä lapsiperhe elämää varmasti monet haluaa nähdä. Itse ainakin 😀 Oikein kivoja päiviä teille sinne Espanjaan!

  2. Heippa, kiitos paljon kommentistasi ja tervetuloa seurailemaan eri kanavia 🙂 En ajatellut lopettaa kokonaan Youtuben tekoa mutta fiilisten mukaan mennään, en halua mitään väkinäistä! Eiköhän kuitenkin saada yksi My Day- vlogi tässä lähiaikoina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *