Lapsimessut 2019 + ARVONTA

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.

Kevään odotetuin viikonloppu on ihan kulman takana jo! Nimittäin 12-14.4 on Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa.

Olen itse käynyt Lapsimessuilla jo viimeiset kahdeksan vuotta, joista yksi on tainnut jäädä välistä kun odotin Evelineä, koska minulla oli liikkumiskielto.
Olen tykännyt käydä (itsekkäästi) yksin tai sit ollaan tehty niin että olen käynyt yksin yhtenä päivänä ja perheen kanssa toisena päivänä.
Tänä vuonna olen menossa perjantaina kaksin Amelien kanssa. Tarkoitus olisi kierrellä yritykset rauhassa läpi, katsella tarjonta ja tehdä ”pakolliset” ostot. Sunnuntaina mennään sitten koko perhe, täysin lasten ehdoilla.

Koska olen muuttanut viimeisten vuosien aikana ostokäyttäytymistäni ja haluan vain ostaa tarpeeseen, mietin tarkkaan mitä tarvitaan. Olen myös sen takia säästänyt tarvittavat ostokset messuille, rehellisesti ihan messutarjouksien takia.
Isommat tytöt tarvitsisivat aurinkolasit, Amelie menee Evelinen vanhoilla Julboilla. Pari uutta hihallista ruokaessua Amelielle, sekä smoothiepussin korkkeja tarvitaan ehdottomasti lisää. Maxine tarvitsisi parit leggarit ja toivoi Vimmaa, sekä Amelie tarvitsee kevätpipon, olen hieman Metsolaa miettinyt. Niinkuin näkee me ei tarvita tällähetkellä paljoakaan. Niin ja hei, meinasin unohtaa- Xylitol pastillit ja purkat lähtee aina myös mukaan messuilta! En tosin tiedä pysytäänkö turvallisessa Muumi ja Katti Matikainen pastilleissa vai kokeillaanko Hammaskeijun tuotteita tälläkertaa.

Mitä te lähdette ostelemaan? Mitkä yritykset kiinnostaa eritoteen?

Olen koonnut pari yritystä joiden osastoa meinaan ehdottomasti käydä katsomassa.

FOR MINIS AND MOMMIES löytyy osastolta 6f21. FMAM on ”all made in Finland” yritys joka tekee mm. ihania, suloisia mokkasiineja niin pienelle vastasyntyneelle kun aikuisellekin. Kauniita nahkaisia asusteita: korvakoruja, kaulakoruja, pampuloita, pantoja sekä rusetteja koristelmaan niin miesten ja miksi ei naistenkin juhla-asua.
Itseasiassa meidän Amelien ristiäisasusteet on FMAMn Päivin käsialaa, sekä Markon rusetti.
FMAM on myös saanut kunnian olla Nukukuu nimisen suomalaisen muovailuvaha brändin ensimmäinen jälleenmyyjä. Nämä luonnonmukaiset muovailuvahat nähdään myös messuilla!

HAMMASKEIJU löytyy osastolta 6d59. Hammaskeijulla on kotimaisia täysxylitol pastilleja. He mainostaa itsensä ”hinta-laatusuhteeltaan edullisimmat kotimaiset täysxylitopastillit”. Heidän tuotteensa ovat täysin vegaanisia sekä sisältävät vähemmän lisäaineita. Löytyy paljon eri makuvaihtoehtoja, itseäni kiinnostaa etenkin luomumustikka maku ja väri aidosta mustikasta sekä lakritsi.

IPANAINEN löytyy osastolta 6m48. Ipanainen on lastentarvikeliike sekä kivijalkamyymälässä, Helsingin Hakaniemessä on kirpparikin. Ipanaiselta löytyy niin smoothiekorkit kun potkupyörät. Ipanaisella on ollut yleensä todella viihtyisä osasto hyvien tarjouksien kera.
Täältä lähtee ehdottomasti mukaan smoothien imukorkit sekä pitkähihaiset ruokalaput. Mietin että ehkä kokeilen ihan täytettäviä smoothie pussejakin, sinne saisi näppärästi vaikka aamupuuron laitettua.

METSOLA löytyy osastolta 6b2. Metsola on Suomalainen vaatemerkki joka on muuttanut tyyliään paljonkin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Heillä on vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin. Uusin Spring- Summer collection 2019 on aivan ihana, valoisa sekä todella kesäinen! Olen tyystin rakastunut myös heidän puuvilla pipoihin, etenkin baby bunny- malliseen. Vielä pitäisi miettiä minkä värisen valitsisi Amelielle?!
Metsolalla on aiempina vuosina ollut suuresti esillä messuilla, kaunis messuosasto sekä ihana vaatemalli näytös. Messutarjoukset ovat yleensä olleet -20%.

YOURS MINE DESIGN löytyy osastolta 6f8. Yours Mine Design on Suomalainen Elina Rapelin perustama yritys. Heillä on valoittavia pupu vilttejä, jättineulepeittoja sekä alku talvesta lanseerattiin aivan ihana ja monipuolinen lämpöpussi joka tehty merinovillasta. Meillä on kyseinen lämpöpussi ollut talven käytössä ja Amelie pysynyt aina lämpimänä. Yours Mine Designilla on myös todella kätevä perhekalenteri ja piensisustusta: Panda tyyny sekä Piilo huopakassi.
Odotan innolla kuitenkin heidän uutuuksia jotka lanseerataan vasta messuilla!

Messuilla on myös paljon muuta kuin vaatteita sekä lastentarvikkeita. Messuhalliin on asetettu eri ”ohjelma paikkoja” missä voi käydä kuuntelemassa eri luentoja, katsomassa eri esityksiä sekä nauttia musiikista.
Itseäni kiinnostaa etenkin: ”Rakkauden katse- minä tarvitsen sinua voidakseni kehittyä minuksi”. Luentoa pitää psykologi, perheterapeutti Anne Sundelin.
”Näin luot hyvän suhteen lapsen kanssa” luentoa pitää Leea Mattila.
Koska sormiruokailu on hyvin ajankohtainen aihe perheessämme, haluan ehdottomasti käydä kuuntelemassa myös Sormiruokailun äitiä: Marjut Ollillaa.

Koska olen itse todella innoissani tulevista messuista niin haluan arpoa teille yhden lipun Lapsimessuille!
Arvonta on käynnissä Blogin Facebook-sivuilla, kannattaa käydä osallistumassa.

Toivottavasti nähdään messuilla!

P.S Lapsimessut eivät ole suinkaan ainoat messut kyseisenä viikonloppuna Messukeskuksessa. Saman katon alta löytyy myös Hupicon, Outletexpo, Elma sekä Eläinystäväni (huom! la-su). Lippu oikeuttaa kaikkiin tapahtumiin.

P.P.S Täältä löydät kaikki Lapsimessuilla olevat näytteilleasettajat.Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *