Lastenvaatteilla syöpää vastaan

Yhteistyössä Lastenvaatteilla syöpää vastaan- koko perheen hyväntekeväisyystapahtuman kanssa. 

Loppuvuoden hyväsydämisin tapahtuma järjestetään 19.8.2018 kello 11-15, Porvoon Kanteletalolla. Kyseessä on huikea hyväntekeväisyystapahtuma Lastenvaatteilla syöpää vastaan. Koko tapahtuman tuotto menee lyhentämättä syöpäjärjestö Sylvalle.

Ystäväni Jenni Rif on tämän huikean idean takana ja saanut mielettömän tiimin taakseen. Sponsoreita on tähän mennessä huikea, reilu 120 kappaletta. Eri yritysten lahjoittamia vaatteita ja tarvikkeita huutokaupataan tapahtumassa sekä käytetään arpajaispalkintoina.

Hyväntekeväisyystapahtuma on kaikille avoin sekä maksuton, koko perheelle. Huutokaupan sekä arpajaisten lisäksi järjestetään pienimuotoinen kirpputori jonka pöytämaksut menee lyhentämättä Sylvalle. Huutokaupassa on huikeita tuotteita huudettavana- laadukkaista lastenvaatteista mopokorttiin!
Tapahtumassa tulee olemaan mm. kasvomaalausta, pikakampauksia, parran pikasiistimisiä sekä kynsienlakkausta. Kanteletalon pihalla tulee olemaan näytillä paloauto sekä rallikuski Jussi Lindberg ralliautoineen. Myös eläinystävät pääsevät rapsuttelemaan ja ihastelemaan erilaisia eläimiä.
Ihastuttava Idolsista tuttu Leevi Salonen, Radalla- bändin kanssa tulee esittämään ilmaiskeikan sekä jakamaan nimikirjoituksia!

Koko tapahtuman ajan on korttimaksu mahdollisuus, minkä sponsoroi Pomoton Oy.

 

Lisätietoja tapahtumasta sekä sponsoreista Facebookissa:  Lastenvaatteilla syöpää vastaan- koko perheen tapahtuma.

Tätä hyväntekeväisyystapahtumaa ei kannata ohittaa, nähdäänhän siellä?

 

Pidät ehkä myös näistä

1 kommentti

  1. Ihana hyväntekeväisyystapahtuma. Että eri yritykset lahjoittavat vaatteita ja tarvikkeita. Ja tuotto menee syöpäjärjestölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *