Loppuuko imetys? Sisältää myös ARVONNAN

Postaus tehty yhteistyössä Oot niin ihana kanssa

Rehellisesti. Olen miettinyt onko aika jättää tandemimetys? Vaikka Eveline käy hyvin harvoin Amelien kanssa samaan aikaa tissillä ja ylipäätään saa tissiä ainoastaan ennen päiväunia sekä yöunia niin tuntuu välillä aika raskaalta. Tuntuu että Eveline on niin kiinni minussa. Napanuoraa voisi hieman venyttää toisinsanoen…

Ajatuksena oli että Eveline saa vieroittautua itse, kun sen aika on. Onhan hän vasta 2v7kk tällähetkellä eli vielä on tissillä käyminen luontevaa. Vaikka tiedän että moni on tästäKIN asiassa hyvin eri mieltä kanssani…
Koska tiedän ihmisiä jotka kyseenalaistaa jo 8-12kk ikäisiä tissillä käyviä, mikä on HYVIN surullista.
Haluan myös tuoda esille että hyödyt on todella suuret, oli sitten imetetty 1v tai 3v.

Se huikka- kaksi päivässä tissiä on äärimmäisen tärkeää Evelinelle ja siksi lopetus tuntuu myös raskaalta. Samalla tunnen huonoa omatuntoa, voinko ajatella itsekkäästi, omia tuntemuksia tässä asiassa?
Tiedän että lopettaminen ei nimittäin tule olemaan helppoa. Etenkään kun ei voi (edes) huijata mistään maidon pilaantumisesta tai että ”maito loppui”, koska Amelie saa vielä pitkään tissiä. Jos on vinkkejä miten hoitaisi tämän hienosti niin otan mielelläni vastaan!

Amelie on itseasiassa tänään viisi kuukautta. Kuukauden päästä hän aloittaa kiinteät ja tarkoitus olisi sormiruokailla heti. Olen onnistunut, kolmannen kerran täysimetyksessä ja olen siitä todella, todella onnellinen! Tarkoitus olisi tietenkin jatkaa Amelien kanssa imetystä ja katsotaan kuinka pitkä yhteinen imetystaival meillä tulee olemaankaan.

Koska Amelieta kiinnostaa maailma enemmän ja enemmän niin alkaa imeytys olemaan myös haastavampaa, etenkin julkisilla paikoilla. Koska neitiä kiinnostaa katsella ohimeneviä ihmisiä tai vaikka katto lamppuja.
Mutta ihan mahtava, loistava keksintö on imetyskorut. Amelie (ja Eveline vauva-aikana) tykkää ja viihtyy kun saa näperrellä koruja imetyksen ajan. Imetyskoruja on todella kauniita, oma henkilökohtainen lemppari on By Pinja- korut, neutraalin värisenä.
Nämä meidän korut on saatu Oot niin ihanalta ja päässyt ahkeraan käyttöön. Parasta on kun Evelinellä on samanlainen koru kuin minulla, mutta lasten kokoisena. Neiti kun tunnetusti haluaa kaikki samaa kun äidillä…
By Pinja imetyskorut ovat BPA sekä PVC vapaat eli turvallisia.

Oot niin ihana on Suomalainen yritys joka on perustettu 2016. Kaikki alkoi vauvakirjasta ja vuosien aikana on yritys kasvanut. Mm. ihania julisteita ja postikortteja, neuvolakortin kansi ja uusimpana: Oot niin ihana osti By Pinjan. Eli nyt on saatavilla ihania imetyskoruja ja koruja niin lapsille kuin aikuisille.
Tuotteet pyritään tekemään Suomessa, tarkkaan valikoivissa paikoissa. Vauvakirjan laatikko valmistetaan tällähetkellä Saksassa koska laatuvaatimukset eivät kohdanneet Suomalaisen valmistavan tahon kanssa.

Yhteistyössä Oot niin ihana kanssa, haluamme arpoa vapaavalintaiset By Pinja korusetin, aikuiselle sekä lapselle. Arvonta suoritetaan 28.2. Kenelle antaisit korusetin vai pitäisitkö itselläsi? Minkä värisen?

P.S Hyvää ystävänpäivää!

Pidät ehkä myös näistä

7 kommenttia

  1. Antaisin lahjaksi veljen tyttöystävälle ja heidän syntyvälle tytölle. Classic — Classy Pink tulevalle äidille ja Kids — Classy Pink tytölle.

  2. Itselle Pearly Grey tai Grey Marble ja lapselle Marble 💙
    Meillä myös vauva ei meinaa malttaa rauhoittua tissille, kun ympäröivä maailma kiinnostaa hurjasti!

  3. Lahjaksi tädille Classi Blac & White. Hän sai juuri kolmannen pikkuisensa <3

  4. Itselle ”Classic — All Black” ja ”Kids Marble” menisi lahjaksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *