Ompeluelämää

Kaupallinen yhteistyö Juide Designin kanssa. 

Ostin kankaita yli puoli vuotta sitten. Tarkoitus oli että ompelen kesän aikana niistä ainakin uuden päällisen vuoden 2009 äitiyspakkauksen makuupussiin sekä vauvalle pipon, tumput ja töppöset.
Ajattelin että niin kätevää kun anopilla on hyvä ompelukone sekä saumuri, menen vain anopille viettämään ompelupäivää ja hurautan menemään koneilla. Kesä meni ja nyt voi vauvakin syntyä koska vain, eli ehkä pieni (iso) paniikki iski.

Päätin että kaikkien parhaaksi, ulkoistan koko ompelutyön jollekin ammattitaitoiselle ompelijalle. Selailin Facebookin ompeluryhmiä sekä Googlailin eri yrityksiä.
Halusin ehdottomasti tukea jotain kotimaista pienyrittäjää. Facebookissa tuli yritys vastaan, nimeltään Juide Design.
Lähetin paketin pohjoiseen, Juide Designille mikä sisälsi äitiyspakkauksen makuupussin, kankaan sekä Maxinen legginsit missä polvessa reikä. Mitä parasta- näin saa hyödynnettyä kaikki vaatteet loppuun asti. Kierrätys kunniaan ehdottomasti!

Juide Designin perustaja on kotiäiti kahdelle lapselle. Hän on pitänyt kiinni siitä että kotiäitikin saa ja pitää toteuttaa unelmiaan!  Intohimona on ”suunnitelmia, ompeluksia ja elämää”.
Juide Design tekee tilauksesta mm. vauvoille sekä lapsille vaatteita ja asusteita, lasten vaunutekstiileitä, eri sisustustekstiileitä, laukkuja ja paljon muuta ihanaa!
Suomalainen käsityö sekä juuri tämä pienyrittäjyys kun on lähellä sydäntäni niin Juide Designin periaatteet kohtasivat hyvin omiini. Laitoin hänelle Facebookin kautta viestin ja hän osasi tehdä suunnitelmistani totta. Tärkeää oli myös että aikataulu olisi suht nopea ja se onnistui tällähetkellä Juide Designiltä mainiosti!

Nyt teilläkin on mahdollista toteuttaa suunnitelmianne, liittyi se vaatteisiin tai vaikka sitterin uuteen päälliseen.  Juide Design tarjoaa lukijoilleni 15% alennuksen tilauksesta, ilmoittamalla Intensiivisesti by Ida tilausta tehdessä.
Intensiivisesti By Ida – Facebook sivuille on tulossa huikea arvonta yhteistyössä Juide Designin kanssa, kannattaa siis ehdottomasti ottaa sivu jo nyt seurantaan ja tykätä!

 

Nyt kun vauvan kotiintulovaatteiden asusteet saapui niin voidaan lähtee vauvan hakureissulle, vauva kaikki odotamme sinua!

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *