Onko tukisukat hyödylliset?

Postaus tehty yhteistyössä Tukisukat- shop kanssa. 

Kun neuvolassa puhutaan hyvin vähän laskimotukoksen riskeistä raskausaikana, niin onko teille puhuttu tai edes mainittu tukisukista ja niiden hyödyistä raskausaikana? Raskausaikana nimittäin suositellaan käyttämään tukisukkia. Kohdun kasvu voi lisätä painetta verisuoniin sekä kehossa lisääntyy veren määrä. Tämä tarkoittaa että on suurempi riski mm. suonikohjuille, jalkojen turvotukselle sekä paineen tunteelle jaloissa. Käyttäen tukisukkia (ja toki runsaan veden juomisella) pystyy osittain ennaltaehkäisemään juuri mainittuja vaivoja.

Tukisukkia on monenlaisia, monessa eri pituudessa, värissä sekä koossa. Jos ongelmana on ainoastaan jalkojen turvotus niin yleensä tavalliset tukipolvisukat riittävät. Mikäli suonikohjuja on ilmestynyt esim. pohkeisiin tai sisäreisiin niin suositellaan jo kokopitkiä, nivusiin asti yltäviä tai ihan tukisukkahousuja. Tukisukkahousuja löytyy myös monenlaisia, raskaana oleville ovat sukkahousut muotoiltu niin, että antavat tuen koko raskauden ajaksi kasvavalle vatsalle.

Syvälaskimotukoksen takia joudun itse käyttämään tukisukkia jatkuvasti, etenkin siinä jalassa missä tulppa todettiin sekä tukisukan pitää olla ns. lääkinnällinen tukisukka. Lääkinnällisiä tukisukkia on myös erilaisia sekä eri luokan, eli eri puristusta antavia.

Pääsin tutustumaan yritykseen nimeltä Tukisukat- shop. Heillä on erittäin hyvä valikoima erilaisista tukisukista sekä tukisukkahousuista. Valikoimasta löytyy myös mm. jalkojenhoitohoitotuotteita, alusvaatteita sekä ihonhoitoon liittyviä tuotteita.
Veritulppa diagnoosin jälkeen oli tärkein vain löytää sopivat tukisukat, helpoin oli käydä apteekissa koska sieltä sain ostettua suoraan mukaan ja heti sain käyttöön.
Tukisukat- shop otti minuun yhteyttä ja kysyi olisinko halukas kokeilemaan heidän tukisukkiaan. Reisipituiset tukisukat avonaisella kärjellä tuli todelliseen tarpeeseen sekä ihanan pirtsakat, värilliset puolipitkät tukisukat näin kesäksi ja miksi ei syksyksikin?!
Jos ollenkaan on epävarma minkä kokoiset sukat kannattaa ottaa niin suosittelen ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluun. Jalan mittojen mukaan he pystyvät kertomaan mitkä sukat olisivat sinulle oikeanlaiset He osaavat sanoa varmuudella minkä kokoiset tukisukat kannattaa ottaa, niin että puristus on oikeanlainen. Lähetin omat mitat jaloistani heille ja sen mukaan lähettivät oikean kokoiset sukat, nappiin meni- täydelliset!
Olen käyttänyt kumpiakin sukkia nyt vuorotellen noin viikon. Vaikka on kesä ja ulkona lämmintä niin sukat hengittää eivätkä hiosta jaloista.

Hyvien tukisukkien lisäksi asiakaspalvelu on todella ammattimaista, ystävällistä sekä nopeaa. Toimituskin tuli parissa päivässä suoraan kotiin.
Heillä on menossa tällähetkellä alennusmyynnit, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tarjontaa ja hankkia omat, mieluisat tukisukat. Olit sitten raskaana tai vaikka lähdössä lentokoneella reissuun!

 

Pidät ehkä myös näistä

1 kommentti

  1. Tukisukat oli kyllä oman raskauden pelastus! Juurikin tuolla laskimotukoksella peloteltiin, mutta itselle sukat oli ihan mukavuustekijä. Kiva että sinäkin löysit monet mieluisat sukat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *