Viimeinen koulupäivä

Viimeinen koulupäivä ekalla luokalla, meidän neidille. Huomenna kevätjuhlat ja sitten kesäloma liki 2,5kk. Maxine on jännittänyt huomista kevätjuhlaa jostain syystä koko viikon ja sen huomaa etenkin iltaisin. Hänellä on tapana nimittäin kävellä unissaan kun jännittää jotain uutta.. Ensi yönä nukkuu kummitätinsä kanssa kuitenki, Mimmi halusi tulla kummityttärensä kevätjuhliin kun viime viikolla ei päässyt juhlimaan Maxinen 8-vuotis synttäreitä. Eli siskonpeti pedattu.

Sovittiin että iltapäivällä kun mies tulee töistä käydään Plantagenissa, oli ajatus ostaa opettajalle mansikan taimi mutta päädyttiin kuitenkin kirsikkatomaatin taimeen.

Suunnitelmat muuttuivat kuitenkin lennosta kun sain puhelun kolmen maissa Meilahden verisuonikirurgiapoliklinikan lääkäriltä. Veritulppa todettiin vajaa 2 viikkoa sitten ja kipu on edelleen kova ja sen takia tuli asap lähtö Peijakseen ultraan. Yllättäen just silloin kun pitäisi saada yhteys mieheen niin ei saa eli tytöt mukaan, taxi alle ja Peijakseen. Radiologi suoritti ultran ja tarkasti kävi läpi koko jalan. Onneksi tukos ei ollut suurentunut mutta ei ollut myöskään pienentynyt ja sen takia Klexane- lääkitystä tuplattiin. Mikä on ahdistavaa, koska muitten pistäminen (työelämässä) ei tee tiukkaa mutta itseensä pistäminen ei tunnu luontevalta..
No, mieheen sain yhteyden ja tuli hakemaan meidät mistä sitten vihdoin sinne Plantageniin.

Oli jotenkin niin hektinen iltapäivä että kun tytöt saatiin unille niin on vaa istunut sohvalla ihan puhki. Mimmi oli iltapäivän tyhjentämässä yhtä asunto ja tulee hetkenä minä hyvänä takas (itseasiassa ovi aukeni nyt). Kynsiin vähän väriä vielä ja sitten nukkumaan, tai okei pitäisi vaatteetkin vielä miettiä koska tuntuu etten saa tätä palloa sopimaan minnekään ja raskausmekkoja en haluaisi ostaa.. Huomenna aamusta koululle kevätjuhliin. En ala nyt vollottaa, vollotan vasta huomenna (en kestä mun vauva siirtyy kakkoselle!)

 

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *